VARTO Haber Girişi : 26 Mayıs 2024 13:22

VADEF’te 6. Olağan Genel Kurul heyecanı: Başkan Gömek güven tazeledi

VADEF’te 6. Olağan Genel Kurul heyecanı: Başkan Gömek güven tazeledi
Varto Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Nurettin Gömek güven tazeledi.

ALPARSLAN DİYARI- Varto Dernekleri Federasyonu (VADEF), Türkiye genelinde faaliyet gösteren derneklerin katılımıyla 6. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Kurulda mevcut Başkan Nurettin Gömek güven tazeledi.

 

VADEF 6. Olağan Genel Kuruluna; Varto’yu Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yıldırım Beyazgül, Ankara, Mersin, Kocaeli, İzmir ve Adana Varto-Der başkanlı, STK başkanları ve bazı siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

Genel Kurul, Varto Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan kurulunun oluşturulması ve bilanço raporlarının okunmasının ardından kürsüye çıkan VADEF Genel Başkanı Nurettin Gömek, 6. Olağan Genel Kurul'un Varto'da yapılmasının gururunu yaşadığını söyledi.

 

 

VARTO’NUN EKİSİKLERİ VAR

 

Gömek, programda yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Varto’ya bir ahenk ve bir renk katacağımız düşüncesiyle genel kurulumuzu Varto da yaptık. Bu konuda duyarlılık gösteren dernek başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Varto’ da tabi ki çeşitli eksiklikler var ama Varto derneklerimiz sosyal, ekonomik ve kültürel olarak üzerine düşeni yapacaktır. Buradaki amaç, dernekler arasındaki iletişimi sağlamak, sorunları gidermektir” dedi.

 

Seçimde mevcut başkan Nurettin Gömek, güven tazeledi.

 

 

HABER MERKEZİ